Kutyabarát bevásárló helyek

Manapság egyre több bevásárló központ ismeri fel, hogy a kutyát családtagként kezelő gazdák mekkora vásárló erővel bírnak, ezért igyekeznek akár kedvencükkel együtt is becsalogatni őket az üzleteikbe.

Ez egy remek lehetőség a kutyák nevelésére, hiszen ezeken a helyeken kedvenced rengeteg új dologgal ismerkedhet meg. Kiváló alkalom a szocializáció elmélyítésére, mivel rengeteg emberrel és néhány kutyával is találkozhat kedvenced. A zaj és a különböző szagok áradata igencsak igénybe veszi a kutya idegrendszerét, fejleszti tűrőképességét. Bizonyos emberek nagyon közvetlen módon közelítenek a nekik tetsző kutyákhoz, ez egy félénkebb ebet megijeszthet, a nagyon barátkozóknak viszont jó lehetőség nyugalmuk megőrzésére.

Ha beülnétek egy kávéra, a nyugodt fekvést, helyben maradást tudjátok gyakorolni, a vásárlók forgataga pedig segít a közömbösítésben. Egy rövidebb tartózkodás is annyi élményt nyújt kedvencednek, hogy már nem lesz szükség külön fárasztásra, de érdemes levezetésként kis sétát tenni haza felé egy nyugodt parkban.