Kutyaágy

Kutyád ágyát egy nyugodt, csendes helyre érdemes tenni a lakásban, oda, ahol rálát a történésekre. A kutyák kíváncsi állatok, nem szeretnek kimaradni a család életéből, de mivel folyamatosan nem vehetnek részt mindenben, ezért biztosítanunk kell nekik a pihenést egy saját zugban. Erre alkalmas lehet egy takaró, szivacsos, puha kutyaágy, bármilyen kényelmes megoldás, kivéve a gazdi ágya. Tegyük meg kedvencünknek azt a szívességet, hogy saját kuckót biztosítunk számára, ahol tényleg lazíthat és senki sem zavarja.

A kutya ágya legyen tabu a család többi részének, legyen az a nyugalom szigete. Kedvenced oda viheti kedvenc játékát, rágódhat a füstölt csontján, elvonulhat, ha a helyére küldted. Ha kutyád már idős vagy épp gyengélkedik, különösen szüksége van a nyugalomra, távol a főbb közlekedési útvonalaktól, a nyüzsgő családtagoktól.

A lakásban elegendő egy fekhely kedvencednek, nem kell minden szobában elhelyezni egy újabbat. Ahhoz az egyhez ragaszkodni fog, és ha elvonul a helyére tudni fogod, hogy ráfér egy kis relaxálás.