Szaktanácsadás otthonodban

Értsd meg kutyádat!

Tapasztalataink szerint a kistestű kutyák jobban kötődnek gazdáikhoz. Több időt töltenek tulajdonosaik közelében,
ebből adódóan sokkal hangsúlyosabb a nevelés, oktatás fontossága. Nem minden esetben kézenfekvő egy kutyatartó számára, hogy előképzettség nélkül is minden tekintetben optimálisan tudja kialakítani a kapcsolatát a kutyájával.

Azért, hogy a kutya és az gazda kapcsolata felhőtlen legyen, szükség van egy olyan szakemberre, aki ismeri a kutyád igényeit és megismerve a te elvárásaidat összhangot tud teremteni köztetek, hogy kedvenced igazi társaddá váljék. A tanácsadásra nem csak akkor van szükséged, ha már kialakult viselkedési problémákkal szembesülsz kutyád tekintetében. Sokkal hatékonyabb már úgy kialakítani kapcsolatotokat, hogy elkerülhetők legyenek a bosszúságok a mindennapokban.

A tanácsadás során munkatársunk otthonodban felkeresve ad tanácsokat gondozással, ápolással, tartással, táplálással, neveléssel, oktatással kapcsolatban. Szinte elengedhetetlen első generációs kutyatartóknak, kölyökkutya tulajdonosoknak és mindenkinek, aki fontosnak tartja, hogy kutyája zökkenőmentesen a legoptimálisabb körülmények között, teljes harmóniában élhesse napjait .

A tanácsadás időtartalma másfél óra, melynek során megérted a kutyád viselkedésének mozgató elemeit, megtanulsz a kutyáddal helyesen kommunikálni, így felhőtlen lehet kapcsolatotok.

Ez időtartam alatt temérdek információval látunk el a kutyatartás tekintetében. Természetesen, ha igényled, több alkalommal is igénybe veheted szolgáltatásunkat, így naprakész tudással állhatsz az újonnan felmerülő élethelyzetek elé.

A szaktanácsadás áráról itt olvashatsz.

 

 

Szerzői jog által védett oldal