You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
kutyagyerek.eu
bentlakásos kutyakiképzés!
A kutyád a társad.
Adj esélyt neki, hogy megtanulhassa az alapvető engedelmességi, viselkedési, ügyességi készségeket.
Ha megtanulsz kommunikálni a kedvenceddel és megérted a viselkedését, megalapozod vele a jó kapcsolatot.
Válaszd a bentlakásos kutyakiképzésünket, hogy kutyád társsá válhasson!

Bentlakásos tréning

pár hét távollét a gazditól, életre szóló készségek a mindennapokoz: engedelmesség, ügyesség, viselkedési problémák kezelése.

amit kínálunk

A Kutyagyereknél bentlakásos kutyaiskolánkban barátságos helyen, játékosan oktatjuk kistestű kutyádat a legalapvetőbb viselkedési szabályoktól a speciális feladatokig azokra a készségekre, amelyeket saját igényeid felmérésével állítunk össze.


Három különböző csomag áll rendelkezésedre:
Alap Csomag,
Prémium Csomag,
Villám Csomag,
amelyek különböző időtartamú és különböző mértékű felkészítést adnak kutyádnak.
Hívj minket most a jelentkezéshez

Felhívom

Kutyagyerek Kistestű kutyád van? Válassz Minket

  • A Kutyagyerek a kistestű kutyák szakértője.

  • A kistestű kutyák igényeivel, viselkedésével, élethelyzetekhez való alkalmazkodásával, oktathatóságával, életvitelével, fajtasajátosságaival kapcsolatban évtizedes tapasztalatunk van.

  • Biztonságos telephelyünkön a többi kutyával együtt a helyes falkaviselkedést elsajátítva, játékosan tanulja meg kedvenced a készségeket.

  • Különböző hosszúságú tréningjeinket egyéni igényeid szerint választhatod.

  • Ha pihenni mész, a kutyapanziónkban elhelyezheted kedvencedet és kutyád oktatást is kaphat a távolléted alatt.

  • A kutyáddal való jó kapcsolat kialakítása a célunk, ezért téged is megtanítunk rá, hogyan kommunikálj kedvenceddel, amikor engedelmességre neveled.

Gyimesi Boglárka

Gyerekkoromban csodálattal töltött el, hogy a nagymamám kutyái milyen természetességgel illeszkedtek be a családba. Tisztában voltak vele, hogy mit várunk el tőlük, minden komolyabb nevelés nélkül, sosem feszegették a határokat.
Tovább...

Gyimesi Boglárka
Gyimesi Boglárka kutyái

Az oktatás menete:

A megbeszélt időpontban kutyaiskolánkban találkozunk, megismerkedünk kutyáddal és együtt átbeszélve a fennálló problémákat, igényeket kitöltjük a jelentkezési lapot. Megbeszéljük a lehetséges megoldásokat, illetve minden olyan szituációt, ami gondot okozott korábban, amit nem értettél vagy nem tudtad, hogy reagálj rá. Míg kedvencedet tanítjuk, neked is javaslunk olvasnivalót, amiből felkészülhetsz a közös jövőtökre, ahol már tudatosan kezelheted a felmerülő élethelyzeteket.

Az oktatás végén egy körülbelül 2 órás átadásra számíthatsz, ahol beavatunk a kutyaoktatás titkaiba. Begyakoroljuk a megfelelő parancsokat, mozdulatokat, hogy kutyád együttműködjön veled és elfogadja irányításodat. Átbeszéljük a kutya társadalom működésének elveit, meg fogod érteni kutyád jelzéseit, így a kommunikációtok zavartalan lehet.

Fotógaléria

Bentlakásos kutyaiskola

kutya- gyerek

Felhívom
térkép betöltése...