Kutyapanzió kistestű kutyáknak

Bármilyen kistestű kutyáról van szó, adódhat olyan élethelyzet, amikor nem tudod magaddal vinni, akár egy nyaralás, vagy egy rokonlátogatás alkalmával.

Ilyenkor választhatsz, hogy otthon hagyod apróságodat a szomszédra, ismerősökre bízva, akiknek valljuk be, nem a kutyád gondozásáról fog szólni a napjuk. Vagy beadod egy kutyapanzióba, ahol odafigyelnek kedvencedre.

Egy lakásban tartott kistestű kutyának más igényei vannak, mint  egy nagyobb testű fajtársának. Ezért mi nem csak kényelmes és meleg szállást biztosítunk számukra, hanem társasági igényüket is kielégítjük, így otthon érezhetik magukat. Családban tölthetik az időt, emberek és kutyák társaságában, ahol a megszokott simogatás adagjukról is gondoskodunk, így otthon érezhetik magukat nálunk.

Gondoskodunk kedvenced lemozgatásáról,  egy az erre a célra elkerített kertrészben, ahol kedvére játszhat, szaladgálhat. Némi felár ellenében oktatóink kérésedre engedelmességi és ügyességi feladatokat is tanítanak kutyádnak, így idegrendszerét is megdolgoztatjuk. Ha idősebb vagy kis mozgásigényű a kutyád, vagy csak nyugalmat szeretnél neki, erre is lehetőséget biztosítunk.

Minden esetben kutyakoktató látja el, gondozza a kutyádat. Elsődleges szempontnak tartjuk, hogy szakképzett személyzet gondoskodjon kedvencedről. Egy laikus nem biztos, hogy szakszerűen, a kutyák igényeit ismerve és szem előtt tartva látja el kedvencedet. Többségében az általad hozott táppal etetjük kedvencedet, a tápváltásból adódó gondok elkerülése végett. Mivel cégünk állateledel forgalmazásával is foglalkozik, a táplálék megválasztásában és beszerzésében is tudunk kedvező ajánlatot tenni. Köztudott, hogy vannak kutyák, akik nem szívesen eszik a tápot, házilag elkészített táplálékhoz szoktak, vagy egyáltalán nem táplálhatók előre készített száraztáppal. Amennyiben előre jelzed, lehetőséget kínálunk az általad meghatározott házilag készített (főtt) táplálék etetésére is.

Mivel nem áll rendelkezésre korlátlan mennyiségű hely otthonunkban, ezért érdemes előre megbeszélni, lefoglalni  az időpontot, hogy helyet tudjunk biztosítani kedvencednek.

A kutyapanzió árairól itt olvashatsz.

Szerzői jog által védett oldal