Gazdik támogatása a kutyázásban

Biztosan veled is előfordult már, hogyIMG_1578 valamivel kapcsolatban hallottál egy jó módszerről, és mégis azt érezted, hogy
nem tudnád használni. „Persze, de…” Lehet, hogy nehéznek tűnt, túl nagy változást jelentett volna, vagy nem hittél benne, hogy ki tudsz tartani a dolog mellett.

Mi pontosan ezért nem hagyunk magadra a kutyád oktatása során!

A kutyádhoz fűződő harmonikus kapcsolat kialakításához sokszor mindkettőtöknek változnotok kell, hiszen kettőn áll a vásár. A kutyádat érintő változások kapcsán segít a kutyás oktatótok által átadott szemléletmód és tudás, a magad részéért azonban te vagy a felelős. Ez pedig gyakran nem könnyű.

A neked szóló, személyre szabott támogató folyamat során kitalálhatod, hogy mit is szeretnél elérni, szembenézhetsz a jelenlegi helyzettel, és megfogalmazhatod, hogy min szeretnél változtatni. Személyes fejlesztő szakemberünk melletted lesz a megvalósítás során is: a folyamat része az előrehaladás közös nyomon követése, ami arra emlékeztet, hogy a folyamat során vagy azt követően meghozott döntések, megtett lépések valamint az elért sikerek egyedül rajtad múlnak.

Ne feledd: ismeretek megszerzésével eljuthatsz a nem-tudás állapotából a tudásba, a tartós eredményekhez azonban sikerrel kell alkalmaznod a tudásodat. A kutyád oktatása kapcsán velünk végigmehetsz a teljes folyamaton!

Szerzői jog által védett oldal