Bemutatkozás

Társaságunk napjainkban kutyakiképző bázist, kutyapanziót üzemeltet, valamint állateledel forgalmazással foglalkozik. Több évtized óta formáljuk, alakítjuk a változó igényekhez szolgáltatásainkat.

A cég története 1991- ben kezdődött. A 17. kerületben elsőként nyitottuk meg állateledelt és felszerelést forgalmazó üzletünket, amit az évek során több is követett. Jelenleg két üzletben kínáljuk a termékeket. Társaságunk szolgáltatását 2001 ben bővítettük a kutyakiképzés tevékenységgel. Kezdetben házhoz járós kutyakiképzéssel foglalkoztunk. Az évek során láthatóvá vált, hogy amennyiben lépést akarunk tartani a növekvő igényekkel, szélesíteni kell a kutyakiképzéssel kapcsolatos szolgáltatásokat. 2004-ben tűztük ki célul egy kutyaiskola létesítését, 2006-ban realitássá vált egy olyan terület megszerzése, ami alkalmas egy kutyaiskola üzemeltetésére. Ebben az évben nyitotta meg kapuit a kutyaiskolánk.

Több éves működés során ismét fejlesztésre szántuk el magunkat. 2011-ben kezdtük el építeni egy olyan kutyás központot, mely a kutyakiképzés teljes egészét képes lefedni. 2012-re készült el a létesítmény teljesen, ahol már bentlakásos kutyakiképzés és kutyaiskola mellett kutyák panzióztatását is tudjuk vállalni.

Folyamatosan dolgozunk azon, hogy emeljük szolgáltatásaink színvonalát, mert számunkra kiemelten fontos megrendelőink elégedettsége. Munkatársaink felé magas elvárásokat támasztunk annak érdekében, hogy egyre magasabbra emeljük a munkájuk hatékonyságát. Ezért különösen nagy gondot fordítunk a szakmai továbbképzésükre, hiszen csak így tudunk megfelelni a változó igényeknek, kihívásoknak.